Kurv
0

Erik Christensen

Baggrund
Jeg er cand.mag. i musik og dansk. Jeg er uddannet på Københavns Universitet i 1978. Jeg fik min ph.d. på Aalborg Universitet 2012 med afhandlingen Music Listening, Music Therapy, Phenomenology and Neuroscience.

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?
Jeg har undervist på Folkeuniversitetet i København alle år siden 2014.

Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet? 
Jeg holder kursus om foråret, og det bruger jeg som anledning til at opdatere min viden og vedligeholde min færdighed i at undervise. 

Hvem er dine kursister typisk?
De fleste er pensionister, som regel kommer der også 4-5 yngre deltagere. De har som regel ingen særlig viden på forhånd. De fleste deltagere lytter til klassisk musik og cirka en femtedel lytter til rock/pop/jazz. Jeg giver dem altid en dosis ny kompositionsmusik, og kun i sjældne tilfælde bliver en deltager skræmt væk af den uvante lyd. 

Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?
Forelæsninger i hjerneforskning kunne være spændende. Eventuelt et musikkursus hos en kollega. Om nogle år måske et kursus i astronomi. 

Erik Christensen

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.