Kurv
0

Hans Christian Post

Hans Christian Post

Baggrund
Mit navn er Hans Christian Post, jeg er cand.mag. og ph.d. i Moderne Kultur & Kulturformidling fra Københavns Universitet og for tiden ansat som ekstern lektor ved Institut for Kulturvidenskaber ved SDU.

I min forskning har jeg især beskæftiget mig med arkitektur, byudvikling og bygningsbevaring i en tysk sammenhæng, og i den forbindelse især med de erindringsmæssige og historiepolitiske dimensioner: Hvordan bliver en vanskelig og ambivalent historie som den tyske forvaltet i arkitekturen og byudviklingen og med hvilke mulige konsekvenser?

Derudover arbejder jeg som filmdokumentarist og har siden 2015 lavet fire dokumentarfilm, som alle kan findes på Filmstriben.dk, herunder tre film om byudvikling i udvalgte tyske byer siden Murens fald.

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?
Jeg har siden 2014 undervist på folkeuniversiteterne i Aarhus og Odense, mens jeg i 2021 tiltrådte som underviser ved Folkeuniversitetet i København.

Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet?
Det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet er den store og brede interesse, kursisterne møder op med, og den afslappede og åbne holdning. På Folkeuniversitetet handler det ikke kun om at leve op til bestemte læringskrav. Kursisterne vil gerne erfare så meget som muligt om emnet og også gerne byde ind med egen viden, samtidig med at de gerne vil nyde en hyggelig stund med underviseren og de øvrige kursister.

Hvem er dine kursister typisk?
Hidtil har mine kursister især været folk på min egen alder og ældre, der alle har rejst en del i verden, også i Tyskland, og som nu har lyst til at vende tilbage til de tyske byer og se dem med fornyet viden.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.