Kurv
0

Helene Lykke Evers

Helene Lykke Evers

Baggrund
Jeg er mag.art. i kunsthistorie med speciale i islamisk kunst og har i løbet af min karriere arbejdet som både rejseleder, freelance formidler og formidlingsinspektør, hvorfor jeg vægter kunstens anvendelighed meget højt. Du kan læse mere om mig og mine interesser på min hjemmeside www.helenelykkeevers.dk

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?
Jeg har undervist på Folkeuniversitetet i København siden 2014, men startede allerede i 2006 på Folkeuniversitetet i Århus, hvor jeg varetog kunstrundvisninger på universitetet, mens jeg var studerende.

Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet? 
Det bedste ved at undervise er mødet med de mange engagerede, rejselystne og vidende deltagere, som gerne deler ud af deres oplevelser, tanker og erfaringer med kunst. 

Hvem er dine kursister typisk?
Mine deltagere er i reglen kunst- og kulturinteresserede mænd som kvinder, der aktivt bruger museer, gallerier og øvrige kulturelle tilbud som opera og teater i både ind- og udland. 

Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?
Jeg er ikke så god til at sidde stille, så det skulle være et enkeltstående foredrag om Damaskus, Alfred Hitchcock eller Michel Foucault.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.