Kurv
0

Kim Greiner

Baggrund:

Jeg er uddannet skov- og landskabsingeniør (skovfoged), samt merkonom. Jeg har arbejdet 21 år på Humleore og Svenstrup Skovdistrikter på Midtsjælland. I 23 år har jeg været  havemester og seniorgartner i Landbohøjskolens Have, nu under det natur- og biovidenskabelige fakultet, KU. Jeg har udgivet flere bøger, bl.a. Fra høj hat til gummistøvler, der handler om Landbohøjskolens Have, bygninger, statuer og spændende træer m.m. Er en ivrig debattør og har skrevet et væld af artikler.

Jeg er lidt af globerotter og har pt. rejst i 74 forskellige lande på seks kontinenter. Jeg er en flittig benyttet foredragsholder med over 25 forskellige foredrag og har afholdt over 1000 rundture på Frederiksberg og i København fordelt på ni historiske have- og byvandringer. Se mere på min hjemmeside www.rejsefortaelling.dk

 

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?

Hvert forår og eftersommer i de sidste otte år.

 

Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet?

Kursisterne er meget levende og videbegærlige. De er lette at få kontakt til, og de forstår min humor og smiler og griner de rette steder. Det er en fornøjelse at gå med kursister fra Folkeuniversitetet, for der er bestemt ingen 'stenansigter', der ellers kan 'dræbe' enhver fortæller.

 

Hvem er dine kurtister typisk?

Hovedparten af kursisterne er pensionister, der gerne vil udvide deres horisont og samtidig gerne vil underholdes.

 

Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?

Kurser og rundture i vores dejlige hovedstad København og med hovedvægt på historie.

Kim Greiner

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.