Kurv
0

Lars Christiansen

Lars Christiansen

Jeg er uddannet cand.mag. i tysk og historie fra Københavns Universitet og har en ph.d. fra Aarhus Universitet. Jeg underviser på Christianshavns Gymnasium og arbejder ved siden af som oversætter, ligesom jeg skriver artikler og bøger. Mine interesser har det med at gå i alle mulige retninger, men holder sig indenfor idé- og kulturhistorie i bred forstand. For tiden er jeg ved at skrive en bog om hekseforfølgelserne og oversætte den tyske ærkeromantiker Novalis.

Jeg har undervist på Folkeuniversitetet siden 2020 og finder det enormt givende at møde nysgerrige mennesker i alle aldre og fra alle samfundslag, der har valgt at bruge deres fritid og sparepenge på at blive klogere. Folkeuniversitetets helt store styrke er, at man ikke skal tage hensyn til læreplaner og eksaminer, men sammen med kursisterne kan tillade sig at stikke af i alle mulige retninger.

I min studietid gik jeg selv på Folkeuniversitetet og husker bl.a. kurser om Hegels filosofi og om Thomasevangeliet. Jeg er helt sikker på, at jeg snart igen skal være kursist. Så skulle det nok være noget om musik- eller kunsthistorie. Eller naturvidenskab, hvor jeg har en del at indhente.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.