Kurv
0

Line Marschner

Line Marschner

Kunsthistoriker mag.art. (2006); ph.d. i teologi (2018).

Mit forskningsfelt er placeret i et skæringspunkt mellem arkitekturteori, teologi og filosofi og har kirkearkitektur som et centralt emne. Arkitektur er en kunstart, og hvis kunsten er menneskers “nøgle til det ufattelige rum,” jf. citatet af Per Kirkeby, gælder det også arkitekturværker. De er potentielt instrumenter, der kan lede os ind i en stadigt dybere forståelse af tilværelsen. I netop kirkebygninger er arkitekturens muskulatur ofte taget i brug på en særlig potent måde. Det gør dem til kraftfulde instrumenter: De kan stimulere nærvær og eftertanke og ad den vej give os nye øjne at se med.

Min forskning formidles på flere platforme. Foruden en ph.d.-afhandling om emnet har jeg skrevet artikler. Desuden formidler jeg min forskning mundtligt i undervisningsforløb, foredrag mv. Som retræteleder guider jeg til, hvordan rum kan bruges som redskaber i meditativ praksis.

Læs mere på Line Marschners hjemmeside


Citater fra evaluering:

- "På højeste niveau; både i forhold til formidling og faglige niveau. Line er altid velforberedt og meget engageret. God til at involvere deltagerne. Viser stor respekt for os alle."

- "Suveræn underviser!"

 

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.