Kurv
0

Liza Parnov Ryder

Liza Parnov Ryder

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?

Jeg er uddannet cand.mag. i religionshistorie fra Københavns Universitet og har undervist på Folkeuniversitet i København - samt andre folkeuniversiteter og højskoler - siden 2013.

Mine første kurser var om Søren Kierkegaard, og siden har jeg spredt mig over flere forskellige idéhistoriske og religionshistoriske emner, primært inden for buddhisme og mystik.

Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet?

Som underviser får jeg ikke blot ny viden om mit fag – jeg får også lov til at dele det med andre – og det er en stor glæde og tilfredsstillelse.

Hvem er dine kursister typisk?

Sammensætningen på holdene er ofte ret blandet. Jeg oplever, at hvert hold er unikt og helt sit eget. Kursisternes bevæggrunde for at melde sig er mangfoldige, og de forskellige interesser og indgangsvinkler giver en god dynamik og danner baggrund for nye interessante betragtninger.

Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?

Min store interesse er litteratur, film og filosofi. Men hvis jeg selv skal gå til noget, må det gerne være noget, jeg har svært ved selv at forstå - som f.eks. astronomi og kvantefysik.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.