Kurv
0

Mathilde Teglgaard Nielsen

Mathilde Teglgaard Nielsen

Baggrund
Cand.mag. i medievidenskab og kunsthistorie.

Som nyuddannet kandidat i Medievidenskab fik jeg arbejde på et kunstmuseum, og snart blev det klart for mig, at jeg måtte læse Kunsthistorie. Siden har jeg arbejdet på en række kunstmuseer som formidler. Jeg er stærkt begejstret for mundtlig formidling - en af grundene til, at jeg nyder at undervise ved FU. 

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?
Siden 2011.  

Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet?
Dét, at kursisterne er drevet af lyst. Kursisternes engagement skaber en helt speciel stemning i undervisningslokalet og giver et stærkt udgangspunkt for at fordybe sig i emnet. Det er utroligt inspirerende som underviser. 

Hvem er dine kursister typisk?
Mine kursister er typisk 40+. De har alle mulige baggrunde (der er bl.a. jurister, bogholdere og gymnasielærere) og vidt forskellige forudsætninger. Nogle tager deres første kursus inden for kunsthistorie, mens andre har dyrket deres interesse for kunst i årtier og fulgt kurser i kunsthistorie på Folkeuniversitetet i 15 år.  

Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?
Noget inden for litteratur.  

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.