Kurv
0

Nina Agerskov

Nina Agerskov

Nina er cand.mag. i musikvidenskab og dansk, musiker og komponist og har været tilknyttet som underviser på Københavns Folkeuniversitet siden foråret 2023.

TRE HURTIGE:

Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet?
At kursisterne er så vidende og interesserede i stoffet! Det er en gave at få lov at undervise en flok, som er så videbegærlige, samtidig med at man selv som underviser har rig mulighed for at forme indholdet i nye retninger.


Hvem er dine kursister typisk?
Mennesker som, ligesom jeg selv, brænder for at trænge dybere ind i musikkens fantastiske verden. En del af dem komponerer, synger eller spiller selv, men ikke alle, der er også mange som bare nyder at lytte og på den måde nærme sig musikken.


Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?
Der er mange kurser, jeg kunne have lyst til at dykke dybere ned i. For tiden er jeg ret fascineret af astronomi og det ydre rum. Dét, at der er så meget som vi endnu ikke ved, fortæller noget ret centralt om videnskab og om os selv, nemlig at vi skal være kritiske over for det, som fremstår for os som givne sandheder. Det synes jeg er ret spændende – også fordi vi måske ikke er så alene i verden som vi tror. Men lidt mere jordnære emner som litteratur- og filmanalyse og film- og litteraturhistorie er også gamle kærligheder, som jeg godt kunne tænke mig at dyrke mere, hvis jeg havde tiden.

Foto: Signe Marie Thornberg Andersen

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.