Kurv
0

Steen Hildebrandt

Steen Hildebrandt

Baggrund

Jeg er ph.d., professor emeritus fra Aarhus Universitet og adjungeret professor på CBS, Handelshøjskolen i København og Aalborg Universitet. Min faglige baggrund er ledelse, organisation, samfundsforhold, bæredygtighed, verdensmål m.m. Jeg har skrevet en lang række bøger, artikler m.m. om disse emner.

 

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?

Jeg har undervist på Folkeuniversitetet i København – og i Aarhus, Odense, Ringkøbing-Skjern, Aalborg m.m. - siden 1990’erne. Jeg har i disse år undervist mange tusinde studerende.

 

Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet?

Det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet er, at de mennesker, man møder, er modne, motiverede og indsigtsfulde. Det er også en kæmpe fordel, at man som lærer normalt vil undervise i stof, som man selv er meget optaget af – og derfor synes man selvfølgelig, at dette stof er meget vigtigt og interessant.

 

Hvem er dine kursister typisk?

Mine typiske kursister er mennesker, der er nysgerrige, ansvarlige, spørgende og vidende.

 

Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?

 Jeg går indimellem til forelæsninger på Folkeuniversitetet. Det kunne vedrøre planetens historie, historisk-politiske emner, litteratur m.m.

 

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.