AV-udstyr og lokaler


AV-udstyr:

Dit behov for AV-udstyr oplyser du på programskemaet. For at din undervisning skal forløbe problemfrit, er det vigtigt, at du husker at oplyse alt det udstyr, du skal bruge. 

Analoge AV-midler såsom lysbilledapparat, DVD-afspiller etc. findes kun i begrænset omfang og på særlige lokaliteter. Du skal kontakte sekretariatet med en mail på info@fu.ku.dk for at høre nærmere herom. 

Hvis du har behov for AV-assistance, skal du også kontakte sekretariatet, så vi kan arrangere en aftale. 


Københavns Universitets lokaler: 

Du kan få adgang til projektor i alle lokaler. Du skal selv medbringe en bærbar computer. I nogle lokaler på Københavns Universitet er der både VGA og HDMI-stik, men i mange er der kun mulighed for at tilslutte til projektoren via VGA. Hvis du har en Mac-computer eller en nyere computer, der ikke har VGA-indgang, skal du selv medbringe en adapter/omformer.

Skriv til Signe Johansen på johansen@fu.ku.dk hvis du er i tvivl. Det er en god idé at møde ind i god tid inden undervisningen og sikre sig, at alt udstyret virker.


Nørre Voldgade:

Hvis du skal undervise i vores egne lokaler på Nørre Voldgade, kan du finde hjælp til AV-udstyr i denne guide, som også findes i printet version i alle lokalerne. Vores frivillige værter kan hjælpe med at tage kontakt til sekretariatet på tlf. 35 32 87 10, hvis nødvendigt (dog kun mellem kl. 10-16).  

Du skal selv medbringe bærbar computer. Det er muligt at tilslutte til projektor via VGA eller HDMI-stik. Vi har også enkelte minidisplayport-stik til HDMI (passer nyere computere og nogle Mac-modeller), men kun i begrænset omfang. Vi anbefaler derfor kraftigt, at du selv medbringer en passende adapter, hvis din computer ikke kan tillsluttes via almindeligt VGA eller HDMI-stik. 

Hvis du vil opnå den bedste billedkvalitet (særligt gældende for kunsthistorie-undervisning), anbefaler vi, at du tilslutter via HDMI. Hvis din computer ikke har HDMI-indgang, skal du bruge ovennævnte minidisplayport-stik eller selv anskaffe en passende adapter - f.eks. en "Mini displayport til HDMI" eller "USB-C til HDMI".

Skriv til johansen@fu.ku.dk, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for vejledning. 


Læderstræde
:

Hvis du skal undervise i vores lokale i Læderstræde, hvor sekretariatet også holder til, er der som oftest en medarbejder klar til at hjælpe i tidsrummet 10-16. Hvis du skal undervise om aftenen eller i weekenden, kan du bruge denne guide. Den hænger også i selve lokalet. Der står en låne-pc fast i lokalet som kan benyttes, men man er selvfølgelig meget velkommen til at medbringe sin egen pc. 


Internet:

Hvis du er ansat på Københavns Universitet kan du logge på det trådløse netværk 'Eduroam' overalt på KU med dit KU-login. 

Hvis du ønsker at bruge Københavns Universitets trådløse gæste-netværk, skal du logge på 'KU Guest'

I vores lokaler på Nørre Voldgade er der adgang til det trådløse netværk 'Folkeuni' (se mere i guiden s. 13). I Læderstræde er der netværkskabel, der kan sættes direkte i computeren, eller man kan benytte de trådløse netværk 'Eduroam' (for KU-ansatte) og 'KU Guest'

 

Kontakt udenfor åbningstid:

Har du brug for hjælp uden for sekretariatets åbningstid, kan du kontakte betjentene på Københavns Universitets forskellige afdelinger. Betjentene er dog ansat af Københavns Universitet og er dermed ikke forpligtet til at hjælpe undervisere fra Folkeuniversitetet i København. Se telefonliste over betjente.

Hvis du skal undervise på CSS (Kommunehospitalet), kan du ringe til vores studentermedhjælper på tlf. 61 96 83 11. OBS: Kun man-tors kl. 17.45-20. 

Hvis du skal undervise på Søndre Campus (Amager), kan du ringe til vores studentermedhjælper på tlf. 26 28 24 40. OBS: Kun man-tors kl. 17.45-20.


Skabelon til PowerPoint


Bruger du PowerPoint i din undervisning, må du meget gerne bruge vores skabelon, hvor du kan udskifte billeder og tekst efter behov: Powerpoint-skabelon

 

 
 
0
Indhold af indkøbskurv
Gå til kassen
Synergi Webbureau Reklamebureau
Information om cookies