Kurv
0

Velkommen til en verden af viden!

Folkeuniversitetet i København er et tilbud til alle, som ønsker ny viden. Vi har undervisning om kunst, astronomi, historie, psykologi og meget mere. Vi har siden 1898 arbejdet for, at alle mennesker skal have adgang til videnskab og forskningsresultater - det gør vi stadig den dag i dag. Vi har ingen adgangskrav og ingen eksaminer – alle er velkomne uanset uddannelse, erfaring eller alder.

Vi lægger stor vægt på, at det også skal være rart og trygt at komme på Folkeuniversitetet. De andre kursister er også nysgerrige og videbegærlige, og lærerne brænder for at formidle deres viden. Vores erfarne værtskorps hjælper med praktiske spørgsmål, og vi har indrettet lokalerne, så der er god afstand mellem kursisterne. Men hvis man hellere vil blive derhjemme, har vi også et bredt udvalg af onlinehold.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.