Kurv
0

Programforslag


Hver komité beslutter, hvilke hold den ønsker at oprette for det kommende semester. Som udgangspunkt afholdes arrangementer, der geografisk finder sted indenfor en komités naturlige udbredelsesområde i regi af komitéen. Såfremt afdelingen modtager forslag fra lokale arrangører, om at afdelingen skal stå som udbyder af et arrangement i komitéens naturlige aktivitetsområde, drøftes sagen nærmere med komitéens kontaktperson.

Prisen for de enkelte forelæsninger og kurser fastsættes af komitéen selv.

Programforslag indsendes til Københavns Folkeuniversitet. Herefter sker der en formel kvalitetssikring af forslagets indhold og underviserens kvalifikationer i relation til retningslinjer for folkeuniversitetsvirksomheden. Det er programredaktøren, der foretager denne kvalitetssikring.

Herefter oprettes holdene i kursusadministrationssystemet, så de senere kommer med i det trykte katalog og frem her på hjemmesiden med mulighed for tilmelding via denne.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.