Kurv
0
Sundhed

De magiske muskler og den stærke alderdom (B)

Ved lektor, ph.d. Lykke Sylow, KU

Vi vil dykke ned i mysteriet omkring menneskekroppens uovertrufne potentiale for et langt og sundt liv. Muskler, de magiske kræfter i vores krop, spiller en afgørende rolle for vores sundhed. Musklernes forfald udgør derfor samtidig en potentielt livstruende risiko som mindsker vores overlevelseschancer og accelererer aldring. I denne dobbelte forelæsning udforskes indflydelsen af motion og sygdom på musklerne og menneskekroppens aldring. Vi dykker ned i den nyeste forskning på området, og vi vil sammen udforske vejen til et stærkere og sundere liv gennem forståelsen af vores magiske muskler.

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

De magiske muskler og den stærke alderdom (B)

Holdinfo

Hold: 1408

Startdato: lørdag d. 12. oktober 2024

Slutdato: lørdag d. 12. oktober 2024

Tidspunkt: Kl. 13:00 - 14:45

Varighed: 1 lørdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
lørdag d. 12. oktober 2024 Kl. 13:00 - 14:45

Sted: Kristeligt Dagblad, Vimmelskaftet 47, 1161 København K Lokale: Bernina-salen, 1. sal

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.