OBS: Vi holder lukket for undervisning og personlig betjening til d. 7/2. Kursister og undervisere får direkte besked. Læs mere
Kurv
0

Martin Pasgaard-Westerman

Baggrund:

Ph.d. (filosofi)

Mine faglige kerneområder er moderne kontinental filosofi fra Kant frem til i dag. Men jeg underviser også i antik filosofi og filosofihistorie generelt. Jeg har undervist på Københavns Universitet i filosofi og arbejder også som oversætter fra tysk til dansk.

Hvor længe har du undervist på Folkeuniversitetet?

Jeg har undervist siden foråret 2009.

Hvad er det bedste ved at undervise på Folkeuniversitetet?

Det bedste ved at undervise på Folkeuniversitet er, at det i dag er et at de få steder, hvor fokus stadig er den faglige fordybelse, et frirum uden læreplaner og skemaer, hvor man sammen med engagerede kursister kan dykke ned i stoffet uden at det har andet formål end sig selv. 

Hvem er dine kursister typisk? 

Mine kursister er en bred sammensætning både aldersmæssigt og mht. faglig baggrund. Fælles er at de allesammen synes filosofi og idehistorie er berigende, og at både lægen, advokaten, læreren og ingeniøren kan finde et anknytningspunkt til lige præcis deres faglige baggrund. 

Hvis du selv skulle gå til noget på Folkeuniversitetet, hvad skulle det så være?

Hvis jeg selv skulle gå til et kursus, skulle det nok være et fag på kunsthistorie. Der er mange ligheder med mit fag, men en anden indgangsvinkel.

Citater fra kursister, evaluering forår 2017:

"Underviseren er åben, imødekommende og sikker i sin fremtoning, med sikker og overbevisende stemmeføring selv i vanskelige udredninger"

"Meget højt fagligt niveau og gør vanskelige problemstillinger næværende, aktuelle og levende"

"Hans ro og overblik er en force" 

 

Martin Pasgaard-Westerman

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.