OBS: Mandag d. 17. januar åbner vi igen for undervisning og personlig betjening. Der er krav om coronapas og mundbind. Læs mere
Kurv
0

Bliv klar til onlineundervisning!


Nu kan du også gå til undervisning på Folkeuniversitetet foran din computer derhjemme. Vi tilbyder som noget nyt en række online-hold, der foregår enkelt og sikkert via programmet Zoom. Du får tilsendt et link inden kursusstart og med få klik er du klar til at blive klogere på Putins Rusland, syditaliensk litteratur eller noget helt tredje. 

Folkeuniversitetet kan benytte Københavns Universitets Zoom-licens, hvilket giver mange sikkerhedsmæssige fordele. KU har en licens til Zoom igennem DeiC (Danish e-Infrastructure Cooperation​) og er derfor beskyttet af den aftale, DeiC har med Zoom. Aftalen giver databeskyttelse efter europæiske standarder. Det er enkelt og sikkert, så tøv ikke med at tilmelde dig! 

Online-undervisningen bliver optaget, så hvis du ikke har mulighed for at deltage live, kan du se det efterfølgende via det video-link vi sender ud til alle deltagerne efter hver undervisningsgang. OBS: Der kan gå 1-4 dage før videoen bliver sendt ud. Videoen vil altid være tilgængelig i 7 dage efter den er sendt ud. 

Hvis du er nysgerrig, kan du her se en lille video med klip fra nogle af de online-hold, vi havde i efteråret 2020. 

Se hvilke onlinehold vi udbyder i efteråret 2021

 

Vejledning

Vores erfaring er, at processen med at koble sig på Zoom kan variere alt efter, om du bruger smartphone/tablet eller computer, hvilken internetbrowser du bruger og om du har brugt Zoom før. Derfor er det svært at lave én samlet vejledning, men vi vil gøre opmærksom på følgende:

- Hvis du bruger computer, og ikke har brugt Zoom tidligere, bliver du bedt om at downloade Zoom. Det vil starte automatisk, når du klikker på det tilsendte link i mail fra Folkeuniversitetet. Når filen er downloadet, skal du dobbeltklikke på den nede i bunden af din skærm/browser.

- Hvis du bruger en smartphone eller en tablet, og ikke har brugt Zoom tidligere, bliver du bedt om at downloade Zoom-appen.

- Hvis du allerede har Zoom installeret på din computer/smartphone/tablet, kan du blive bedt om at opdatere din version, før du kan tilgå undervisningen.

- Når du har klaret ovenstående, bliver du bedt om at udfylde navn og mailadresse. Du bestemmer selv, hvad du vil skrive her. Felterne skal dog udfyldes for at komme videre, så skriv evt. hej@hej.dk eller lignende, hvis du ikke ønsker at oplyse din mailadresse.

- Det er en god idé at klikke ind på linket i god tid og teste, at du kan få forbindelse. Ring evt. på 35 32 87 10, hvis du har brug for hjælp (OBS: Telefonen er åben kl. 10-16).

- Når du er kommet frem til skærmbilledet med teksten ”Please wait for the host to start this webinar”, skal du blot afvente, at underviseren starter webinaret. OBS: Opdater evt. siden, hvis der ikke sker noget, når klokken har passeret starttidspunktet. Du kan i mellemtiden teste lyden ved at trykke på ”Test My Speaker”. Klik derefter  på ”Test speaker” øverst i det vindue, du kommer ind i.

 

Yderligere vejledninger til at koble dig på Zoom: 

- Windows-computer

- iPad/iPhone

 

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.