OBS: Mandag d. 17. januar åbner vi igen for undervisning og personlig betjening. Der er krav om coronapas og mundbind. Læs mere
Kurv
0
Film, musik og teater

Musik, hjerneforskning og musikterapi

Ved ph.d. Erik Christensen

Musik vækker opmærksomhed og stærke følelser, og hele hjernen er aktiv, når vi hører musik. Forelæsningen sætter fokus på den aktuelle hjerneforskning, der undersøger hvordan musik aktiverer kroppen, hjernen og nervesystemet, og på den aktuelle musikterapi, der åbner mulighed for behandling af autisme, stress, depression, PTSD, kroniske smerter og demens.

Med billeder af hjernen og mange musikeksempler giver forelæsningen indsigt i musikkens relationer til lystfølelse, sindsstemning, bevægelse og hukommelse og musikterapiens betydning for rehabilitering og lindring af kropslige og psykiske lidelser.


Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Musik, hjerneforskning og musikterapi

Kursusinfo

Hold: 1150

Startdato: lørdag d. 26. marts 2022

Slutdato: lørdag d. 26. marts 2022

Tidspunkt: Kl. 10:15 - 16:00

Varighed: 1 lørdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
lørdag d. 26. marts 2022 Kl. 10:15 - 16:00

Sted: Folkeuniversitetet, Gammel Strand St. (Metro), Læderstræde 34, 2., 1201 Kbh. K Lokale: Auditoriet

Pris: Kr. 390,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.