Kurv
0
Film, musik og teater

Søndagsfilm: Once Upon a Time in the West (B)

Ved cand.phil. Annette Wernblad

Når vi taler om filmiske mesterværker står Sergio Leones Once Upon a Time in the West som en af filmhistoriens allerfornemste præstationer. Denne episke western overskrider grænserne for sin genre og giver os en storslået fortælling om grådighed, hævn og forløsning.

Dette søndagshold er en sjælden mulighed for at dykke ned i Leones mesterværk. Vi vil dybdeanalysere filmen med fokus på de fire arketypiske hovedkarakterer, brugen af landskaber, den omhyggelige opmærksomhed på detaljer, brugen af symboler, samt naturligvis Morricones uforglemmelige partitur.

I ikoniske nærbilleder, såvel som episke panoramaer, er filmen gennemsyret af en følelse af storhed, som forvandler western-landskabet til en mytisk verden, hvor hver en gestus rummer betydning, og denne film bliver hængende i hukommelsen længe efter, slutteksterne er færdige.

Deltagerne bør selv sørge for at se filmen inden holdets start.

Søndagsfilm: Once Upon a Time in the West (B)

Holdinfo

Hold: 1620

Startdato: søndag d. 27. oktober 2024

Slutdato: søndag d. 27. oktober 2024

Tidspunkt: Kl. 12:15 - 16:00

Varighed: 1 søndag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
søndag d. 27. oktober 2024 Kl. 12:15 - 16:00

Sted: Københavns Folkeuniversitet, Læderstræde 34, 2., 1201 Kbh. K Lokale: Auditoriet (2. sal)

Pris: Kr. 280,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.