Kurv
0
Film, musik og teater

Timerne på Det Kongelige Teater

Ved dramaturg, cand.phil. Birgitte Hesselaa og skuespiller Karen-Lise Mynster

Det er et drømmehold af danske skuespillere, der spiller i Eline Arbos forestilling Timerne, bygget på Michael Cunninghams prisbelønnede roman og den senere filmatisering med Meryl Streep, Nicole Kidman og Julianne Moore i hovedrollerne.

I Timerne følger man tre kvinder i tre forskellige tider med tre forskellige liv i løbet af én dag. Forfatteren Virginia Woolf skriver i 1923 på sin roman, Mrs. Dalloway, mens hun kæmper med depression og længes mod livet i London. I efterkrigstidens USA fordyber husmoren Laura sig i Mrs. Dalloway og drømmer sig langt væk fra forstadslivet, selvom det også vil betyde et farvel til sønnen Richie. I 1998 i New York forbereder forlæggeren Clarissa en fejring af sin ven og uforløste ungdomskærlighed, den AIDS-syge digter Richard.

Første undervisningsgang giver Birgitte Hesselaa en introduktion til Michael Cunninghams roman samt til dramatiseringen af den.

Anden undervisningsgang taler Birgitte Hesselaa med Karen-Lise Mynster om hendes arbejde med at gestalte depression, frihed, svigt, skabertrang og længsel i rollen som Virginia Woolf.

Timerne på Det Kongelige Teater
Virginia Wolf

Holdinfo

Hold: 1617

Startdato: tirsdag d. 6. februar 2024

Slutdato: tirsdag d. 13. februar 2024

Tidspunkt: Kl. 10:00 - 11:45

Varighed: 2 tirsdage

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 6. februar 2024 Kl. 10:00 - 11:45
2. undervisningsgang
tirsdag d. 13. februar 2024 Kl. 10:00 - 11:45

Sted: Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København K Lokale: Biografsal 1

Birgitte Hesselaa

Læs mere om
Birgitte Hesselaa

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.