Kurv
0
Kunst, arkitektur og design

Fra Kunstindustrimuseum til Designmuseum

Ved formidlingschef, cand.mag. Trine Halle, bibliotekar og teamleder Sara Fruelund og museumsinspektør, mag.art. Anne Cathrine Wolsgaard Iversen, alle fra Designmuseum Danmark

Gennem tre besøg med tre forskellige fagpersoner præsenteres tre indgange til museets samlinger og historie. Hver af de tre besøg starter med en introduktion enten i museets festsal eller museets bibliotek, hvorefter omvisningen går i gang.

Første gang besøger vi WONDER, der sætter fokus på samlere og samlinger. At samlinger kan være vidunderlige og skabe forundring. Undervisningen forestås af formidlingschef Trine Halle, der har kurateret udstillingen. Anden gang besøger vi Designmuseets bibliotek. Det er Nordens største inden for design og kunsthåndværk, og teamleder Sara Fruelund giver os indblik i dets mange funktioner – som museums-, forsknings- og hovedfagsbibliotek. Sidste gang tager museumsinspektør Anne Cathrine Wolsgaard Iversen os på en tur gennem historien i udstillingen Bord, dæk dig. Det er borddækningens historie fra renæssancen til i dag, udstillet på syv originale borde. Vi skal tale kunsthåndværk, designprocesser, skik og brug set gennem 200 genstande i sølv, guld, glas, porcelæn og træ.

Prisen inkluderer ikke entré til museet. Køb af årskort giver 10 % rabat i museumsbutikken og i museets café.

Fra Kunstindustrimuseum til Designmuseum
Fra udstillingen Bord, dæk dig, Designmuseum Danmark. Foto: Luka Hesselberg

Holdinfo

Hold: 1860

Startdato: tirsdag d. 16. april 2024

Slutdato: tirsdag d. 30. april 2024

Tidspunkt: Kl. 13:15 - 15:00

Varighed: 3 tirsdage

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 16. april 2024 Kl. 13:15 - 15:00
2. undervisningsgang
tirsdag d. 23. april 2024 Kl. 13:15 - 15:00
3. undervisningsgang
tirsdag d. 30. april 2024 Kl. 13:15 - 15:00

Sted: Designmuseum Danmark, Bredgade 68, 1260 Kbh K Lokale: Museets forhal

Venteliste

VI ARBEJDER PÅ AT SKAFFE FLERE PLADSER

Få besked, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes.
Du er nu på venteliste og modtager en besked fra os, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes. Det er først til mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.