OBS: Vi holder fortsat lukket for undervisning og personlig betjening. Vi arbejder på spændende alternativer i april! Læs mere
Kurv
0

Ved cand.mag. Diana Tina Holm-Jensen og mag.art. Trine Ross

Få smagsprøver på den bedste spanske kunst, sådan som man kan opleve den med Trine Ross Rejser i efteråret 2021, hvor kunsthistoriker, kunstkritiker og Kunstquiz-holdkaptajn Trine Ross er rejseleder, stærkt sekunderet af kunsthistoriker Diana Tina Holm-Jensen, der er vores lokalkendte medguide i hhv. Madrid og Barcelona.
Forelæsningerne vil bestå af nedslag de mest spændende steder i spansk kunsthistorie, hvilket først og fremmest vil sige hos Velázquez, Goya og Picasso, der tegner en linje fra 1600-tallet til vores egen samtid. Trine Ross introducerer Velázquez og Picasso, samt kendte kunstnere i deres kredse, mens Diana Tina Holm-Jensen gennemgår Goyas værker denne lørdag, der står helt i Spaniens tegn.

Se mere om kunstrejserne på www.trinerossrejser.dk

Spansk kunst

Kursusinfo

Hold: 1191

Startdato: lørdag d. 29. maj 2021

Slutdato: lørdag d. 29. maj 2021

Tidspunkt: Kl. 10:15 - 13:00

Varighed: 1 lørdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
lørdag d. 29. maj 2021 Kl. 10:15 - 13:00

Sted: Folkeuniversitetet, Gammel Strand St. (Metro), Læderstræde 34, 2., 1201 Kbh. K Lokale: Auditoriet


Udsolgt

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.