Kurv
0
Natur og univers

FREDERIKSSUND - Alger - kan de spises?

Ved adjunkt Ditte Baun Hermund, DTU

Som en del af den grønne fødevareomstilling skal vi spise mere plantebaseret. At ændre vores kost fra animalsk til plantebaseret er på bekostning af vigtige næringsstoffer, bl.a. fra fisk. Derfor er det væsentligt at finde nye kilder til essentielle næringsstoffer såsom essentielle fedtsyrer og aminosyrer samt vitaminer og mineraler. Tang og mikroalger er rige på en lang række næringsstoffer, som er sammenlignelige med næringsstoffer fra eksempelvis kød og grøntsager. De fleste alger skal bruge vand, lys og CO2 for at gro. Derfor har dyrkning af alger et meget lille klimaaftryk. Dermed vil tang og mikroalger kunne bidrage til at komme nærmere målene om bæredygtig udnyttelse af vores ressourcer og fødevareproduktion.

FREDERIKSSUND - Alger - kan de spises?

Holdinfo

Hold: 8810

Startdato: tirsdag d. 12. november 2024

Slutdato: tirsdag d. 12. november 2024

Tidspunkt: Kl. 19:30 - 21:30

Varighed: 1 tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 12. november 2024 Kl. 19:30 - 21:30

Sted: Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund Lokale: Salen

Lukket for tilmelding

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.