Kurv
0
Natur og univers

FREDERIKSSUND - Fra mad i rummet til fremtidens måltider

Ved cand.mag. Nina Bauer

Historien om mad i rummet er fyldt med tuber, spiselige skabslåger, indsmuglede livretter og tabascosovs. Under rumkapløbet i 1960’erne og 1970’erne eksperimenterede både NASA og det sovjetiske rumprogram med dehydreret og frysetørret mad på tuber og i terninger. Men smager maden som den plejer i rummet? Og hvordan undgår man krummer? Selv i vore dages rumprogrammer eksperimenteres der stadig med madlavning og måltider, og fødevareindustrien nede på jorden lader sig inspirere af rumforskningen, der lige nu undersøger ting som 3D-printet mad, vægtløs plantedyrkning uden jord, og proteiner udvundet af luft.

 

Holdinfo

Hold: 8801

Startdato: torsdag d. 12. september 2024

Slutdato: torsdag d. 12. september 2024

Tidspunkt: Kl. 19:30 - 21:30

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 12. september 2024 Kl. 19:30 - 21:30

Sted: Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund Lokale: Salen

Pris: Kr. 100,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.