Kurv
0
Natur og univers

På rejse gennem universet

Ved astrofysiker, cand.scient. Tina Ibsen

Vi bor på en lille blå prik i et meget stort univers. I denne forelæsning tager vi på en rumrejse, hvor vi starter hjemme på Jorden og fortsætter til kanten af det kendte univers. På vejen kommer vi forbi mange forskelligartede planeter, fjerne stjerner og smukke stjernetåger, vi ser på sorte huller og gigantiske galaksehobe. Jeres rejseguide på denne rumsafari er astrofysiker Tina Ibsen, der har skrevet en række populærvidenskabelige bøger om rummet, og som også er vært på podcasten RumSnak.

 

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

På rejse gennem universet
Foto: Rasmus Rønne

Holdinfo

Hold: 1519

Startdato: torsdag d. 7. marts 2024

Slutdato: torsdag d. 7. marts 2024

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 7. marts 2024 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: CSS, Gammeltoftsgade 15, 1355 Kbh. K Lokale: 35.-1.44 (bygning 35, kælderen)

Venteliste

VI ARBEJDER PÅ AT SKAFFE FLERE PLADSER

Få besked, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes.
Du er nu på venteliste og modtager en besked fra os, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes. Det er først til mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.
Tina Ibsen

Læs mere om
Tina Ibsen

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.