Kurv
0
Rundvisning og byvandring

Drømmen om et observatorium

Ved cand.scient. Christian Schubert, Observatoriet

Tag med på rundvisning og hør historien om, hvorfor Københavns Universitet byggede et observatorium i Brorfelde og om hvilken slags forskning, der er bedrevet derude. Oplev værkstedet, hvor der blev bygget kikkerter til eget brug og til hele verden. Få et indblik i tankerne bag Kaj Gottlobs fantastiske arkitektur, mærk suset på toppen, når vi kigger i kuplerne, og oplev Danmarks største stjernekamera Discovery.

 

 

Observatoriet er en science park, der formidler natur og naturvidenskab til nysgerrige gæster i alle aldre. Stedet ligger i et smukt, bakket overdrevslandskab ved Brorfelde syd for Holbæk og har oprindeligt været et astronomisk forskningscenter under Københavns Universitet. I dag er både naturen, mørket og bygningerne fredede, og dørene er åbne for alle, der har lyst til at kigge forbi.

Drømmen om et observatorium

Holdinfo

Hold: 1912

Startdato: søndag d. 24. september 2023

Slutdato: søndag d. 24. september 2023

Tidspunkt: Kl. 10:00 - 12:00

Varighed: søndag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
søndag d. 24. september 2023 Kl. 10:00 - 12:00

Sted: Observatoriet i Brorfelde, Observator Gyldenkernes Vej 3, 4340 Tølløse Mødested: Ved velkomstbygningen

Venteliste

VI ARBEJDER PÅ AT SKAFFE FLERE PLADSER

Få besked, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes.
Du er nu på venteliste og modtager en besked fra os, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes. Det er først til mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.