Kurv
0
Rundvisning og byvandring

Kastellet og Churchillparken - historie i store bogstaver

Ved mag.art. Wolfgang Karl

Vi mødes ved statuen ”To søstre” ved Nyboder i nærheden af Carl Nielsen og Atlas, hvor vi får et første overblik over Kastellet, Københavns voldanlæggets magtfulde citadel. Turen byder på en rejse gennem Danmarkshistoriens farlige stunder – belejringen i 1659, som vi godt kan forstille os her, fordi volden er renset for al buskage omkring kongeporten; Lord Nelsons dristige manøvre i 1801 under slaget på Reden, som vi næsten har for øjne når vi står på Kastellets bastioner, 2. Verdenskrigs epoke er repræsenteret med flere vigtige monumenter – til og med en meget levende buste af store Winston himself (i nærheden af Frihedsmuseet), hvor vi afslutter turen efter vi har besøgt Kastellet og ”Monumentet over Danmarks internationale indsats siden 1948”.

Slutsted: Frihedsmuseet, Esplanaden 13

Kastellet og Churchillparken - historie i store bogstaver

Holdinfo

Hold: 1922

Startdato: søndag d. 5. maj 2024

Slutdato: søndag d. 5. maj 2024

Tidspunkt: Kl. 11:00 - 13:00

Varighed: 1 søndag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
søndag d. 5. maj 2024 Kl. 11:00 - 13:00

Sted: Byvandring, Mødested: St.Kongensgade 151, v. skulpturen to søstre

Venteliste

VI ARBEJDER PÅ AT SKAFFE FLERE PLADSER

Få besked, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes.
Du er nu på venteliste og modtager en besked fra os, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes. Det er først til mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.