Kurv
0
Samfund

FREDERIKSSUND - Aktuelt emne

Ved professor Stuart Ward, Saxo-instituttet, KU

Som noget nyt planlægger Folkeuniversitetet i Frederikssund et aktuelt foredrag med kort varsel. Foredraget offentliggøres her og på hjemmesiden: fufsund.dk omkring en måned før foredraget.

Det britiske politiske system har været igennem et turbulent årti - med en nervepirrende skotsk uafhængighedsafstemning (2014); en langtrukken og polariserende debat om EU-medlemskab; og en genopblussen af kronisk ustabilitet i Nordirland (herunder et nordirsk parlament, der har været suspenderet gennem syv af de sidste ti år). Nu står landet foran endnu et parlamentsvalg, der skal afholdes inden udgangen af 2024, hvor Rishi Sunak – den femte konservative premierminister siden Brexit-afstemningen i 2016 – vil bede vælgerne om at give det konservative parti deres femte valgsejr i træk. Hvad kommer til at ske? Hvad er de væsentlige politiskespørgsmål, der deler partierne? Og hvordan kunne resultatet påvirke det ”Forenede” Kongeriges fremtidige eksistensgrundlag? Mød Danmarks førende ekspert i britiske forhold til et smugkig ind i en afgørende valgkamp, der allerede er i fuld sving.

FREDERIKSSUND - Aktuelt emne

Holdinfo

Hold: 8810

Startdato: torsdag d. 25. april 2024

Slutdato: torsdag d. 25. april 2024

Tidspunkt: Kl. 19:30 - 21:15

Varighed: 1 tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 25. april 2024 Kl. 19:30 - 21:15

Sted: Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund Lokale: Salen

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.