Kurv
0
Samfund

Piketty og den økonomiske ulighed

Ved adjunkt, ph.d. Rune Møller Stahl, CBS

Bemærk: Ny dato ift. angivet i katalog 

Efter vi i en lang periode i Vesten har anset økonomisk ulighed for et mindre problem, har det i løbet af det seneste årti igen fået fokus som et centralt emne i den politiske debat. Den mest prominente figur i denne udvikling er den franske økonom Thomas Piketty. Over to forelæsninger gennemgås Pikettys ambitiøse forsøg på at skabe en forståelse af det globale samspil mellem økonomisk og politisk magt, der har præget ulighedens historie gennem de seneste 200-300 år. Forelæsningerne diskuterer, hvorfor Pikettys forskning har fået så stor gennemslagskraft og betydning i vores tid.

Rune Møller Stahl er forsker i politisk økonomi på CBS, hvor han beskæftiger sig med samspillet mellem kapitalisme, ulighed og demokrati.

Piketty og den økonomiske ulighed

Holdinfo

Hold: 1108

Startdato: tirsdag d. 5. marts 2024

Slutdato: tirsdag d. 12. marts 2024

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 2 tirsdage

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 5. marts 2024 Kl. 18:15 - 20:00
2. undervisningsgang
tirsdag d. 12. marts 2024 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, 1353 Kbh. K Lokale: 2.0.63 (bygning 2, opgang D)

Venteliste

VI ARBEJDER PÅ AT SKAFFE FLERE PLADSER

Få besked, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes.
Du er nu på venteliste og modtager en besked fra os, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes. Det er først til mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.