Kurv
0
Samfund

Portræt af Z'erne - generationen der skaber vores fremtid

Ved cand.scient.soc. Emilia van Hauen

I en tid med lav arbejdsløshed og særlige udfordringer med at tiltrække og fastholde (især den unge) arbejdskraft, er fremtidens arbejdsplads og den hierarkiløse organisation i gang med at blive defineret. Z’erne, generationen der er født mellem 1995 og 2010, har nemlig nogle nye krav til, hvordan et godt arbejde og en ansvarlig ledelse er. Vi er på vej væk fra de bundne hierarkiske fællesskaber og på vej mod de neo-tribale fællesskaber, der baserer sig på interesse, lyst og tillid.

Med udgangspunkt i sin seneste bestseller Generationen der skal redde verden… med lidt hjælp fra os andre (2024, Gyldendal) giver kultursociolog Emilia van Hauen en indgående analyse af de unge, der er ved at revolutionere vores arbejdsmarked – og som samtidig udfordrer både deres forældre og bedsteforældre. Også selvom det jo er dem, der har opdraget de unge til at være sådan! Med lune og nysgerrighed tager Emilia et opgør med generationsbashingen og ser i stedet med optimisme på forskellene mellem generationerne og viser, hvordan vi bedre kan forstå hinanden og skabe en fælles verden, hvor alle kan leve godt og arbejde sammen på tværs af erfaringer, værdier – og alder. 

Forelæsningen er informativ og underholdende, og gennem historier og eksempler vil vi forstå, hvad der driver disse unge generationer, og hvordan vi skal motivere og arbejde sammen med dem, så vi i fællesskab skaber det bedste arbejds- og familiemiljø for alle.

 

I perioden mellem d. 10/6 – 1/11 2024 kan du få 10 % rabat på bogen på dette link

 https://www.saxo.com/dk/generationsoproeret_bog_9788702402742

Navn:  generationz

 

 

Portræt af Z'erne - generationen der skaber vores fremtid
Emilia van Hauen, foto: Sara Galbiati

Holdinfo

Hold: 1100

Startdato: torsdag d. 24. oktober 2024

Slutdato: torsdag d. 24. oktober 2024

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 24. oktober 2024 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: Københavns Professionshøjskole, Nyelandsvej 27, 2000 Frederiksberg Lokale: Auditorium BO12, stuen - Indg. v. kantinen

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.