Kurv
0
Samfund

VIDEN TIL TIDEN: Putin er presset, men vinder valget. Hvad betyder det for Rusland?

OBS: Ny dato

Ved seniorforsker, ph.d., Flemming Splidsboel, DIIS

Ved valget i Rusland den 15.-17. marts 2024 vil Vladimir Putin igen løbe med sejren og befæste sin kontrol over det russiske samfund. Dermed tager han hul på sin femte embedsperiode som landets præsident. Hans særegne ”putinistiske” system er dog under et massivt pres, og i kølvandet på krigen i Ukraine og særligt Wagner-gruppens kupforsøg i juni 2023 har han øget kontrollen med den russiske befolkning. Og desværre for russerne ser den systematiske undertrykkelse og ensretning ud til at fortsætte.

Rusland har verdens største atomarsenal og med den igangværende brutale angrebskrig i Ukraine, gør vi klogt i at forstå de russiske forhold og det putinistiske system. Seniorforsker ved DIIS Flemming Splidsboel analyserer Putins særlige strategi og dens betydning for fremtidens Rusland. Efter foredraget vil der være rig mulighed for diskussion.

I 2023 var Flemming Splidsboel medforfatter på den prisvindende bog Putins krig, og samme år modtog han både Forskningskommunikationsprisen og DRs Rosenkjærprisen for sin lettilgængelige formidling af især komplekse emner relateret til russisk politik og krigen i Ukraine.

VIDEN TIL TIDEN: Putin er presset, men vinder valget. Hvad betyder det for Rusland?

Holdinfo

Hold: 1128

Startdato: mandag d. 25. marts 2024

Slutdato: mandag d. 25. marts 2024

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 19:30

Varighed: 1 mandag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
mandag d. 25. marts 2024 Kl. 18:15 - 19:30

Sted: Søndre Campus - Islands Brygge St. (Metro) Emil Holms Kanal 2-8, 2300 Kbh. S Lokale: 23.0.49 (bygning 23, stuen)

Venteliste

VI ARBEJDER PÅ AT SKAFFE FLERE PLADSER

Få besked, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes.
Du er nu på venteliste og modtager en besked fra os, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes. Det er først til mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.