Kurv
0
Psykologi

Aben følger med: Magt og begær i menneskets psykologi

Ved cand.aut.psych., ph.d. Troels Gottlieb

Menneskets eksistens er nedarvet gennem millioner års evolution, fra primat til jæger-samler til dem vi er i dag. Underliggende homo sapiens skjorte og gode manerer ligger mere end 96% DNA til deling med de øvrige store aber. Vi er ikke guds børn, men biologiske skabninger, gjort af kød, blod og neurokemi svarende til vores evolutionshistoriske forfædre: Statusorienterede og evigt opmærksomme på dominans og underkastelse. 

Magtspil og sociale hierarkier er tabuiserede at forholde sig til og vanskelige at se med det blotte øje. Derfor drages menneskeheden kloden rundt af fiktive dramaer, lige fra Shakespeares Hamlet til HBO’s Game of Thrones. På den måde studerer vi eksistensens fortrængte temaer i en armslængde. Det være sig erfaringer fra søskendeflokken, skolegården, fodboldholdet – eller fra de leder- og medarbejdergrupper, som vi store dele af vores vågne tid skal håndtere, men i dag mangler sprog og forståelse for.

 

Psykolog Troels Gottlieb retter med dagens oplæg, der er baseret på hans bog Aben følger med – magt og begær i menneskets psykologi (2023), fokus på emner, som både psykologiske grundbøger og mainstream ledelsesteori helst undgår, og som vi hver især nødigt identificerer os med, men til gengæld sladrer om at se hos andre. 

 

Normalt koster Aben følger med 299,95 kr. Rabatkoden her giver 20 % rabat på bogen.

Rabatkode: Gottlieb1023

Koden kan bruges her: https://www.akademisk.dk/aben-foelger-med#

Shoppen tillægger automatisk fragtomkostninger.

Koden gælder til og med 30/6-24

Aben følger med: Magt og begær i menneskets psykologi

Holdinfo

Hold: 1414

Startdato: onsdag d. 3. april 2024

Slutdato: onsdag d. 3. april 2024

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 onsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
onsdag d. 3. april 2024 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, 1353 Kbh. K Lokale: 2.0.63 (bygning 2, opgang D)

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.