Kurv
0
Psykologi

ADD - viden om den oversete diagnose

Ved specialpsykolog, cand.psych. Louise Meldgaard Bruun, Aarhus Universitetshospital

De fleste har efterhånden hørt om ADHD, hvor ADD derimod historisk og aktuelt er mere overset. ADD, også kendt som stille ADHD, er en tilstand med opmærksomhedsproblemer uden hyperaktivitet. Til denne forelæsning kan du blive klogere på, hvordan opmærksomhedsvanskeligheder viser sig i måden, man tænker og føler på, måden man løser problemer på, måden man er sammen med andre – og i hverdagen og livet i det hele taget. Der vil være fokus på strategier til at afhjælpe de vanskeligheder, opmærksomhedsvanskelighederne giver anledning til. Endvidere vil der være fokus på, hvordan ADD og ADHD ser ud hos kvinder – og hvordan det hos dem kan gå upåagtet hen i mange år, inden opmærksomhedsvanskelighederne bliver erkendt og eventuelt diagnosticeret.

Forelæsningen henvender sig til alle, der er interesserede i at lære om ADD, det er uanset om du selv har diagnosen, er pårørende til én der har den eller bare er nysgerrig på at lære om ADD og ADHD.

 

Du kan her købe bogen til særpris (20 % rabat) via forlagets hjemmeside. Prisen er inkl. moms eksl. og forsendelsesomkostninger. Brug af koden KBHFOLKE (gyldig til 31/12/2024).

ADD - viden om den oversete diagnose

Holdinfo

Hold: 1419

Startdato: tirsdag d. 22. oktober 2024

Slutdato: tirsdag d. 22. oktober 2024

Tidspunkt: Kl. 14:15 - 16:00

Varighed: 1 tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 22. oktober 2024 Kl. 14:15 - 16:00

Sted: Vartov, Farvergade 27, 1463 København K Lokale:

Venteliste

VI ARBEJDER PÅ AT SKAFFE FLERE PLADSER

Få besked, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes.
Du er nu på venteliste og modtager en besked fra os, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes. Det er først til mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.