Kurv
0
Psykologi

Kort og godt om høj begavelse

Ved cand.psych. Dea Franck

Der er over de sidste år kommet mere fokus på høj begavelse, særligt hos børn og unge i skolen. Derfor er der også et øget behov for viden om, hvad høj begavelse er og indebærer. Denne søndag dykker vi ned i, hvad høj begavelse er, hvor den kommer fra, og hvordan den kommer til udtryk. Du får indsigt i, hvordan høj begavelse adskiller sig fra diagnoser som autisme og ADHD, og du vil få indblik i de særlige potentialer og udfordringer, som højtbegavede børn, unge og voksne står overfor.

Dea Franck er autoriseret psykolog og har ekspertise i højt begavede børn, unge og voksne. Dea har egen psykologpraksis, hvor hun primært arbejder med højt begavede i alle aldre, hun er en del af ekspertgruppen i Børne- og Undervisningsministeriet som arbejder med at udvikle tjeklister til brug for den kommende screening for høj begavelse i indskolingen, og så er hun selv højt begavet og medlem af Mensa.

Forelæsningerne tager udgangspunkt i bogen Kort og godt om høj begavelse (Dansk Psykologisk Forlag, 2023). Du kan her købe bogen til særpris (20 % rabat) via forlagets hjemmeside.

 

Du kan her købe bogen til særpris (20 % rabat) via forlagets hjemmeside. Prisen er inkl. moms eksl. og forsendelsesomkostninger. Brug af koden KBHFOLKE (gyldig til 31/12/2024).

Kort og godt om høj begavelse
Albert Einstein

Holdinfo

Hold: 1418

Startdato: søndag d. 17. november 2024

Slutdato: søndag d. 17. november 2024

Tidspunkt: Kl. 10:15 - 14:00

Varighed: 1 søndag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
søndag d. 17. november 2024 Kl. 10:15 - 14:00

Sted: Københavns Folkeuniversitet, Læderstræde 34, 2., 1201 Kbh. Lokale: Auditoriet (2. sal)

Pris: Kr. 280,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.