Kurv
0
Sundhed

Brunt fedt: En sund form for kropsfedt

Ved seniorforsker, ph.d. Søren Nielsen, Rigshospitalet

Vi skal elske vores fedt. Fedt findes i mange forskellige farver og former, og hver enkel type har livsvigtige funktioner. Brunt fedt er en fedttype, der forbruger energi og som aktiveres, når vi fryser, og det er derfor blevet kaldt ’slankefedtet’. Men har mennesker nok brunt fedt til, at vi kan bruge det til at tabe os? Og hvis ikke, hvorfor har naturen så bestemt, at vi skal have det? Kom med til denne forelæsning og lær, hvorfor vi ikke kun skal være fedtforskrækkede.

 

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Brunt fedt: En sund form for kropsfedt

Holdinfo

Hold: 1403

Startdato: mandag d. 4. marts 2024

Slutdato: mandag d. 4. marts 2024

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 mandag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
mandag d. 4. marts 2024 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, 1353 Kbh. K Lokale: 18.-1.11 (bygning 18, opgang K i kld)

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.