Kurv
0
Sundhed

Den fantastiske teenagehjerne

Ved cand.psych. Per Frederiksen

Bag den lukkede teenagedør er der et fantastisk projekt i gang! Unge er hverken dumme eller dovne, og deres hjerner er ikke ude af drift. De er i gang med et kæmpe udviklingsprojekt, der går ud på at bygge deres personlighed og folde sig ud fra barn til voksen.

De unge opfører sig langt bedre end for bare én generation siden. De drikker mindre, tager færre stoffer og begår mindre kriminalitet. Samtidig hører vi, at de aldrig har haft det værre. Deres mentale trivsel er dårligere, de føler sig forkerte, angste, deprimerede og mere ensomme end før. Hvad er der på spil, og hvordan kan vi hjælpe de unge til bedre trivsel? 

Få indblik i den fantastiske teenagehjerne, og hør om alt det, der sker i ungdommen. Om risikoadfærd og konsekvensberegning, om sex og relationer, om selvskade og digitale krænkelser, om at opleve alting stærkere og mere intenst end på noget andet tidspunkt i livet, om mod og tvivl og om fuldt fokus på de andre unge – på godt og ondt.

Med afsæt i den nyeste forskning er der viden og gode råd at hente til alle teenagerforældre og til dem, der har med unge at gøre professionelt. Undervisningen tager afsæt i bogen Den fantastiske teenagehjerne  (Dansk Psykologisk Forlag, 2023).

Du kan her købe bogen til særpris (20 % rabat) via forlagets hjemmeside. Prisen er inkl. moms eksl. og forsendelsesomkostninger. Brug af koden KBHFOLKE (gyldig til 31/12/2024).

 

Den fantastiske teenagehjerne

Holdinfo

Hold: 1401

Startdato: torsdag d. 11. april 2024

Slutdato: torsdag d. 11. april 2024

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 11. april 2024 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: CSS, Gammeltoftsgade 15, 1355 Kbh. K Lokale: 35.-1.44 (bygning 35, kælderen)

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.