Kurv
0
Sundhed

Hormoner, alder og fertilitet: Hvordan hænger det sammen?

Ved professor em. Svend Lindenberg, Copenhagen Fertility Center

Vi dykker ned i et emne, der berører os alle: Sammenhængen mellem hormoner, alder, og fertilitet. Fertilitetsemnet fylder meget i samfundsdebatten, men hvad er fakta, og hvad er fiktion, når det kommer til fertilitet?  

I denne forelæsning vil vi udforske de vitale roller, som det kvindelige kønshormon, det mandlige kønshormon, og andre nøglehormoner spiller i forhold til fertilitet og aldring. Det er en udbredt opfattelse, at både hormonbehandlinger og medicin har klare svar på udfordringer med fertilitet, men virkeligheden er ofte mere kompleks. Misforståelser og myter florerer og en mangel på forståelse for, hvordan fertiliteten og aldringsprocessen faktisk fungerer, fører til mange spørgsmål. Gennem aftenens forelæsning vil vi adressere disse spørgsmål ved at gennemgå de vigtigste hormoner, som påvirker både mænd og kvinder gennem livets forskellige faser, og vi vil undersøge deres betydning for fertilitet og den naturlige aldringsproces. Der vil også blive givet eksempler på mulige behandlinger af både infertiliteten og af kvinder og mænd i overgangsalderen og senere.

Hormoner, alder og fertilitet: Hvordan hænger det sammen?

Holdinfo

Hold: 1410

Startdato: torsdag d. 24. oktober 2024

Slutdato: torsdag d. 24. oktober 2024

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 24. oktober 2024 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: CSS, Gammeltoftsgade 15, 1355 Kbh. K Lokale: 35.-1.44 (bygning 35, kælderen)

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.