Kurv
0
Sundhed

Osteoporose - ny viden om knogleskørhed

Ved overlæge, dr.med. Lars Hyldstrup, Hvidovre Hospital og overlæge, klinisk lektor, ph.d. Jens-Erik Beck Jensen, KU

Omtrent hver 3. kvinde og hver 8. mand vil på et tidspunkt i livet få et knoglebrud, der skyldes osteoporose, også kaldet knogleskørhed. Osteoporose giver ingen symptomer, før man pådrager sig et brud efter et mindre uheld. Kun ved at kende sygdommens risikofaktorer har du mulighed for at opdage det, før knoglebruddene indtræder. Har du en eller flere risikofaktorer, kan du blive henvist til undersøgelse. Undersøgelsen foregår ved en samtale om risikofaktorer samt DXA-scanning og er smertefri og ufarlig. Har du fået konstateret osteoporose, er der en række ting, du selv kan gøre, og der findes flere forskellige medicinske behandlinger, som kan komme på tale. Jo mere du selv ved, des lettere bliver samtalen med din læge om eventuel behandling og fremtidig kontrol. Til denne forelæsning gør to førende eksperter dig klogere på sygdommen.

Osteoporose - ny viden om knogleskørhed

Holdinfo

Hold: 1408

Startdato: onsdag d. 6. marts 2024

Slutdato: onsdag d. 6. marts 2024

Tidspunkt: Kl. 14:15 - 16:00

Varighed: 1 onsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
onsdag d. 6. marts 2024 Kl. 14:15 - 16:00

Sted: FADL´s forlag, Blegdamsvej 26, 2200 København N

Venteliste

VI ARBEJDER PÅ AT SKAFFE FLERE PLADSER

Få besked, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes.
Du er nu på venteliste og modtager en besked fra os, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes. Det er først til mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.