Kurv
0
Sundhed

Retsmedicinerens arbejde

Ved professor em. og retsmediciner, dr. med. Jørgen Lange Thomsen

Virkeligheden er jævnbyrdig med fantasien, hvad angår vold, drab og mishandling. Retsmedicineren arbejder sammen med politiet og er med til at sikre borgernes retssikkerhed. Jørgen Lange Thomsen har arbejdet som retsmediciner i mange år både i Danmark og i udlandet. Denne lørdag vil han præsentere en række nye og ældre retsmedicinske sager. Han kommer også ind på arbejdet med de levende ofre og gerningsmænd, og den nye lovgivning om voldtægt vil blive omtalt og kommenteret med sager fra virkelighedens verden.

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Retsmedicinerens arbejde

Holdinfo

Hold: 1413

Startdato: lørdag d. 5. oktober 2024

Slutdato: lørdag d. 5. oktober 2024

Tidspunkt: Kl. 12:15 - 16:00

Varighed: 1 lørdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
lørdag d. 5. oktober 2024 Kl. 12:15 - 16:00

Sted: Søndre Campus, Emil Holms Kanal 2-8, 2300 Kbh. S Lokale: 23.0.49 (bygning 23, stuen)

Pris: Kr. 280,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.