Kurv
0
Sundhed

Sænk dit kolesterol

Ved læge Jerk W. Langer


”Hvad kan jeg selv gøre?” spørger mange spontant, når lægen fortæller, at kolesteroltallet er gået så meget i vejret, at risikoen for blodprop desværre går samme vej. Over to millioner danskere har højt kolesterol.

Nu har læge Jerk W. Langer samlet videnskabens seneste resultater og anbefalinger om, hvordan vi selv kan spise os til et sundere kolesteroltal. Forelæsningen er baseret på hans nye bog 'Sænk dit kolesterol' fra Politikens Forlag.

Jerk har hentet inspiration rundt omkring i verden, hvor befolkningen har et særlig sundt kolesteroltal, men du behøver bare bevæge dig hen til det nærmeste supermarked. Vi kan nemlig opnå de samme gode effekter med danske madvarer. Jerk vil gerne vise, at kolesterolvenlig mad hverken er kedeligt eller præget af afsavn.

I forelæsningen præsenterer han forskningen bag de sunde spiseprincipper, som er en ekstra hjertevenlig fortolkning af anti-inflammatorisk kost, og viser, hvordan du selv kan følge dem i hverdagen.

Få letforståelig viden om den nyeste forskning i, hvad du selv kan gøre for at styre dine tal i en sundere retning, og hvordan sunde kostvaner er et perfekt supplement til medicin.

Du bliver både oplyst, underholdt og inspireret. Du får mange praktiske råd, et par gode grin, samt venlige puf bagi. Reel viden og konkrete løsninger. Du kan spørge løs, og du bliver mødt helt uden løftede pegefingre.

 

Jerk W. Langer er læge og forfatter til en række sundhedsbøger, bl.a. 21 helbredende dage med anti-inflammatorisk kost, Sundt blodtryk på 14 dage, Collagen – stærk, sund og smertefri og Sænk dit kolesterol. Han fortalte som den første herhjemme om anti-inflammatorisk kost og videreudvikler principperne i takt med den nyeste forskning.

 

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Sænk dit kolesterol
Jerk W. Langer, Foto: John Bendtsen

Holdinfo

Hold: 1407

Startdato: torsdag d. 4. april 2024

Slutdato: torsdag d. 4. april 2024

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 4. april 2024 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: CSS, Gammeltoftsgade 15, 1355 Kbh. K Lokale: 35.-1.44 (bygning 35, kælderen)

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.