Kurv
0
Sundhed

Sænk dit kolesterol

Ved foredragsholder og forfatter, læge Jerk W. Langer

”Hvad kan jeg selv gøre?”, spørger mange helt spontant, når lægen fortæller, at kolesteroltallet er gået så meget i vejret, at risikoen for blodprop desværre går samme vej. Over to millioner danskere har højt kolesterol.

Til denne forelæsning vil læge Jerk W. Langer præsentere forskningen bag de sunde spiseprincipper, som er en ekstra hjertevenlig fortolkning af antiinflammatorisk kost, og vise, hvordan du selv kan følge dem i hverdagen.

Få også en letforståelig opdatering af den nyeste forskning om kolesterol, hvad du ellers kan gøre for at styre dine tal i en sundere retning, hvornår kolesterolsænkende medicin er uundværlig, og hvordan sunde kostvaner er et perfekt supplement til medicin.

Det bliver både oplysende, underholdende og inspirerende. Du får mange praktiske råd, et par gode grin, samt venlige puf bagi. Reel viden og konkrete løsninger.

Jerk W. Langer er læge og forfatter til en række sundhedsbøger, bl.a. 21 helbredende dage med anti-inflammatorisk kost, Sundt blodtryk på 14 dage, Collagen – stærk, sund og smertefri og Sænk dit kolesterol. Jerk var den første i Danmark til at fortælle om anti-inflammatorisk kost og videreudvikler principperne i takt med den nyeste forskning.

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.

Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse  

Sænk dit kolesterol
Jerk W. Langer. Foto: John Bendtsen

Kursusinfo

Hold: 1094

Startdato: tirsdag d. 1. marts 2022

Slutdato: tirsdag d. 1. marts 2022

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 1. marts 2022 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: Søndre Campus - Islands Brygge St. (Metro) Emil Holms Kanal 2-8, 2300 Kbh. S Lokale: 23.0.49 (bygning 23, stuen)

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.