Kurv
0
Film, musik og teater

Søndagsfilm: Once Upon a Time in the West

Ved cand.phil. Annette Wernblad

Der er oprettet endnu en udgave af dette hold. Læs mere og meld dig til her.

Når vi taler om filmiske mesterværker står Sergio Leones Once Upon a Time in the West som en af filmhistoriens allerfornemste præstationer. Denne episke western overskrider grænserne for sin genre og giver os en storslået fortælling om grådighed, hævn og forløsning.

Dette søndagshold er en sjælden mulighed for at dykke ned i Leones mesterværk. Vi vil dybdeanalysere filmen med fokus på de fire arketypiske hovedkarakterer, brugen af landskaber, den omhyggelige opmærksomhed på detaljer, brugen af symboler, samt naturligvis Morricones uforglemmelige partitur.

I ikoniske nærbilleder, såvel som episke panoramaer, er filmen gennemsyret af en følelse af storhed, som forvandler western-landskabet til en mytisk verden, hvor hver en gestus rummer betydning, og denne film bliver hængende i hukommelsen længe efter, slutteksterne er færdige.

Deltagerne bør selv sørge for at se filmen inden holdets start.

Søndagsfilm: Once Upon a Time in the West

Holdinfo

Hold: 1604

Startdato: søndag d. 10. november 2024

Slutdato: søndag d. 10. november 2024

Tidspunkt: Kl. 12:15 - 16:00

Varighed: 1 søndag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
søndag d. 10. november 2024 Kl. 12:15 - 16:00

Sted: Københavns Folkeuniversitet, Læderstræde 34, 2., 1201 Kbh. Lokale: Auditoriet (2. sal)

Venteliste

VI ARBEJDER PÅ AT SKAFFE FLERE PLADSER

Få besked, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes.
Du er nu på venteliste og modtager en besked fra os, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes. Det er først til mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.