Kurv
0
Natur og univers

UFO'erne kommer!

Ved astrofysiker, ph.d. Michael Linden-Vørnle, DTU Space

Findes der intelligent liv i universet? Med stor sandsynlighed ja! Har de besøgt Jorden? Med stor sandsynlighed nej! Hvert år fortæller mennesker om mystiske syn på himlen og for langt de fleste mennesker er ’UFO’ synonym med et rumskib fra en anden planet. Den moderne UFO-myte opstod i kølvandet på 2. verdenskrig i en tid, hvor opmærksomheden var særligt skærpet på nye mulige teknologier fra fjendens hånd. Senest har USA’s forsvarsministerium offentliggjort beretninger om mystiske himmelfænomener observeret af jagerpiloter i perioden 2006-2015 og udtalt, at der er tale om noget uforklarligt derude.

Til denne forelæsning undersøger vi de væsentlige elementer i UFO-myten samt om vores eftersøgning af liv både i- og udenfor solsystemet.

 

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

UFO'erne kommer!

Holdinfo

Hold: 1514

Startdato: mandag d. 7. oktober 2024

Slutdato: mandag d. 7. oktober 2024

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 mandag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
mandag d. 7. oktober 2024 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: Søndre Campus, Njalsgade 74-76, 2300 Kbh. S Lokale: 9A.0.01, Kierkegaard Aud. (bygning 9A, stuen)

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6
Michael Linden-Vørnle

Læs mere om
Michael Linden-Vørnle

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.