Kurv
0
Rundvisning og byvandring

Landbohøjskolens have og Villa Rolighed (A)

Ved skov- og landskabsingeniør Kim Greiner

Bemærk: Der er blevet oprettet et nyt hold, se her 

På denne rundtur, der er en variant af byvandringen Landbohøjskolens Have og historiske bygninger, besøger vi også Bindesbølls gamle hovedbygning. Vi krydser derefter rundt i Landbohøjskolens Have, men går af andre stier, og vi besøger Skyggehøjen og Æghaven m.m.

Vi går videre ud på Frederiksberg Campus, og vi ser kunstværkerne i Marmorhallen og i Vandrehallen som f.eks. Det Levende Gulv. Ved Human Ernæring fortælles om, hvordan det er at være levende forsøgsperson.

På det mere lukkede Rolighedsvejområde ser vi det gamle kolerahospital og Det Botaniske System. Vi slutter ved den herskabelige Villa Rolighed fra 1700-tallet, hvor der i hine tider er foregået unævnelige ting. (De bliver dog røbet på rundturen).

Landbohøjskolens have og Villa Rolighed (A)

Holdinfo

Hold: 1914

Startdato: mandag d. 19. august 2024

Slutdato: mandag d. 19. august 2024

Tidspunkt: Kl. 13:15 - 15:15

Varighed: 1 mandag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
mandag d. 19. august 2024 Kl. 13:15 - 15:15

Sted: Byvandring, Mødested: Bindebølls gl. hovedbygn., Bülowsvej 17, 1870 Frb

Venteliste

VI ARBEJDER PÅ AT SKAFFE FLERE PLADSER

Få besked, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes.
Du er nu på venteliste og modtager en besked fra os, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes. Det er først til mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.
Kim Greiner

Læs mere om
Kim Greiner

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.