Kurv
0
Rundvisning og byvandring

Nyhavns hemmeligheder (B)

Ved skov- og landskabsingeniør Kim Greiner

På denne historiske byvandring får vi historien om Kongens Nytorv, Gyldenløves Palæ og havnens tilblivelse. Mens vi slentrer rundt, fortælles historien om Kahytten’, hvor der blev solgt billetter til Titanic, bulen Hong Kong, Guldmagerens Hus, Spøgelseshuset, Eventyrernes Klub, enken der blev levende begravet, og hvad blev der af Petri Worms hoved?

Vi skal også høre om søfolkene, bolværksmatroserne, den frække periode med Nyhavnspigerne, De Røde Hænders Klub, rulleforretningerne, verdens ældste tatovørbutik Tato Ole, Sømandshjemmet m.m.

Vi kommer indenfor hos Hyttefadet og ser på sømandsmalerier, og der er pitstop i Nyhavns smukkeste bindingsværksgård hos Hotel Nyhavn 63.

Nyhavns hemmeligheder (B)
Nyhavn

Holdinfo

Hold: 1930

Startdato: mandag d. 27. maj 2024

Slutdato: mandag d. 27. maj 2024

Tidspunkt: Kl. 13:15 - 15:45

Varighed: 1 mandag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
mandag d. 27. maj 2024 Kl. 13:15 - 15:45

Sted: Byvandring, Lokale: Mindeankeret foran Nyhavn

Venteliste

VI ARBEJDER PÅ AT SKAFFE FLERE PLADSER

Få besked, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes.
Du er nu på venteliste og modtager en besked fra os, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes. Det er først til mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.
Kim Greiner

Læs mere om
Kim Greiner

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.