Kurv
0
Rundvisning og byvandring

Vesterbro på kryds og tværs (B)

Ved skov- og landskabsingeniør Kim Greiner

Vi mødes ved Frihedsstøtten over for Hovedbanegården, inden vi krydser rundt i denne farverige bydel. Vi skal besøge glemte hjørner, Trommesalen, DGI-byen med små tykke mænd og damer, Kødbyen og Sundhedsrummet. Desuden ser vi Københavns mest mærkværdige bygningsværk Skydebanemuren, hvor Caroline Mathilde ’skød papegøjen’, og parisergaden Westend, der blev bygget til bordelegade. Undervejs ser vi på smukke bygninger, kunstværker og gavlmalerier.

Vi standser op, når der er en god historie at fortælle, som hvorfor Hotel Astoria har 20 cm. tykke døre til værelserne. Har Paladsteatret engang været hovedbanegård, og hvorfor foretager politiet aldrig anholdelser i en bestemt gade? Hvorfor overgiver Istedgade sig aldrig, og hvordan er det med de offentlige fruentimmere?

Turen slutter på Vesterbro Torv

Vesterbro på kryds og tværs (B)
Jernbanecaféen, Vesterbro

Holdinfo

Hold: 1909

Startdato: onsdag d. 12. juni 2024

Slutdato: onsdag d. 12. juni 2024

Tidspunkt: Kl. 13:15 - 15:30

Varighed: 1 onsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
onsdag d. 12. juni 2024 Kl. 13:15 - 15:30

Sted: Byvandring, Mødested: Frihedstøtten over for Hovedbanegården

Venteliste

VI ARBEJDER PÅ AT SKAFFE FLERE PLADSER

Få besked, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes.
Du er nu på venteliste og modtager en besked fra os, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes. Det er først til mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.
Kim Greiner

Læs mere om
Kim Greiner

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.