Kurv
0
Litteratur og sprog

Michel Houllebecq

Ved cand.mag. Jakob Holm

Michel Houllebecq er vor tids store kronikør og visionære sandsiger. Han holder i sine værker et spejl op og præsenterer frimodigt en verden af udfordringer: Terrorisme, mentale sundhedskriser, internetporno og sexturisme, genforskning, teknologiens fremmarch etc.

Det er en verden, hvor de gamle strukturer – ægteskab, patriotisme og regulerende sociale normer – har mistet deres greb, og hvor institutionerne har mistet deres autoritet. Det er ikke mindst en verden, hvor alt er til salg, og sex er blevet en forbrugsvare.

Er der plads til mellemmenneskelig kærlighed i så kynisk en verden, som Houllebecq fremmaner? Er det muligt at undgå isolation som følge af teknologiens indgriben i vores liv? Hvordan leve i en verden, der i stigende grad kun producerer vindere og tabere? Det er nogle af de mange centrale spørgsmål, vi vil gå i kødet på denne weekend gennem læsninger af Houellebecqs værk og få klarhed over ved hjælp af hans skarpsyn. Det er ikke for sarte sjæle.  

Michel Houllebecq
Foto: Philippe Matsas, Flammarion

Holdinfo

Hold: 1718

Startdato: lørdag d. 16. november 2024

Slutdato: søndag d. 17. november 2024

Tidspunkt: Kl. 10:15 - 14:00

Varighed: lør-søn

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
lørdag d. 16. november 2024 Kl. 10:15 - 14:00
2. undervisningsgang
søndag d. 17. november 2024 Kl. 10:15 - 14:00

Sted: Kristeligt Dagblad, Vimmelskaftet 47, 1161 København K Lokale: Bernina-salen, 1. sal

Pris: Kr. 560,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.