Kurv
0
Bliv vært på Københavns Folkeuniversitet
  • Forside  >
  • Bliv vært på Københavns Folkeuniversitet

Bliv vært på Københavns Folkeuniversitet

Det kan betale sig at være vært på Folkeuniversitetet. Du bliver en del af et fællesskab, hvis vigtigste opgave er at sikre den gode oplevelse for undervisere og deltagere på vores forelæsninger. Som del af vores værtskorps får du selvfølgelig også nogle helt særlige privilegier.

 

På Københavns Folkeuniversitet er vi inde i en rivende udvikling. Vi har 70 % flere tilmeldinger til forårssæsonen end tidligere år, og med undervisning på mange nye lokaliteter rundt omkring i København har vi brug for at styrke korpset af frivillige værter.

 

Værterne er vores ansigt udadtil, og det er derfor vigtigt, at du er hjælpsom, smilende og imødekommende. Din opgave er at tage godt imod vores deltagere og undervisere, så alle føler sig velkomne. Du skal vise vej til toiletter og lokaler. På nogle hold skal der laves kaffe og te, og andre steder vil der være anden forplejning, som du også skal sørge for.

Nogle af vores undervisere har brug for lidt hjælp med IT, og derfor vil det være en fordel, hvis du har lidt kendskab til IT eller har mod på at blive lært op til at mestre et par basale færdigheder.

 

Som vært på Folkeuniversitetet får du bl.a. fortrinsret til gratis bonushold og mulighed for at blive en del af et videbegærligt fællesskab.

Har du lyst til at høre mere, så skriv til Tine på tine@fu.ku.dk.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.